Red letenja Beograd Brisel Wizz Air

Koji će biti red letenja Beograd Brisel Wizz Air kompanije i od kada kreću direktni letovi? Hvala. Đurđija Matić, Beograd

Posetilac: Đurđija Matić, Beograd
Datum: 09.07.2020
Grupa: Low Cost avio kompanije

Red letenja Beograd Brisel Wizz Air

Poštovana gospođo Matić,

Kompanija Wizz Air počinje direktno da saobraća na liniji Beograd-Brisel-Beograd uskoro. Red letenja Beograd Brisel Wizz Air je napravljen, ali je podložan promenama. Sadašnji Red letenja Beograd Brisel Wizz Air je sledeći:

- Iz Beograda za Brisel sredom i nedeljom sa polaskom u 06:25h i sletanjem u 09:05h.

- Iz Brisela za Beograd sredom i nedeljom sa polaskom u 09:50h i sletanjem u 12:10h.

Letovi na relaciji Beograd-Brisel-Beograd će nam omogućiti da lako i jeftino otputujemo u Belgiju i nazad. Cena POVRATNE avionske karte na relaciji Beograd-Brisel-Beograd sa svim taksama i uključenim samo ručnim prtljagom iznosi OD 65 EUR, dok se cena avionske karte Beograd-Brisel može kupiti po ceni već OD 32 EUR. Sve što Vas zanima u vezi teme Red letenja Beograd Brisel Wizz Air možete saznati ako nas pozovete na broj telefona 011/32-23-111. Srećan put!

Važna pitanja za avio karte za Brisel

Koje avio kompanije lete iz Beograda za Brisel?

Iz Beograda za Brisel možete leteti avio kompanijom Air Serbia.

Kada mogu kupiti najjeftinije avio karte za Brisel?

Avio karte za Brisel je najbolje da kupite što ranije.

Gde mogu da kupim jeftine avio karte Beograd Brisel?

Avio karte za Brisel možete kupiti online na sajtu, u Resavskoj 11 u Beogradu ili nas možete pozvati na 011/32-23-111 za kupovinu Vaše avio karte.

Kako da platim avio kartu za Brisel?

Možete platiti u gotovini u Resavskoj 11, Beograd, preko računa banke, pošte, kreditnim karticama ili do 5 rata čekovima.

Putno zdravstveno osiguranje za putovanje u Belgiju (Brisel)

Za svako putovanje, pa tako i za putovanje na liniji Beograd-Brisel-Beograd bilo bi dobro da za sebe i saputnike kupite putno zdravstveno osiguranje. Uslove putnog zdravstvenog osiguranja možete pogledati NA OVOM LINKU.

Slična pitanja i odgovori u vezi leta Beograd Brisel